...filozófiájuk lényege, hogy nem elég megszerezni az ügyfeleket, hanem segíteni kell őket abban, hogy minél tovább tudjanak sikeresen kereskedni, hiszen a cég az így generált forgalomból él.

Maradjon naprakészen hírlevelünk segítségével!

DealBook® 360

Legfejlettebb, asztali számítógépre tervezett kereskedőszoftver számos díjat nyert, és jellemzői közé tartozik a vizuális kereskedés, az ingyenes elemzési eszközök, valamint az egyéni technikai indikátorok alkalmazása és a kereskedési stratégiák automatizálása.

Próbálja ki díjnyertes kereskedési platformot, a DealBook® 360-at, amely kezdő, gyakorló és professzionális kereskedők számára egyaránt testreszabott szolgáltatásokat nyújt. Az árak közvetlenül kereskedési pultról kerülnek Önhöz a szoftveren keresztül, s ezáltal lehetővé teszik a legújabb árakon történő kereskedést.

Kereskedési platform olyan hibrid alkalmazás, amely elég egyszerű ahhoz, hogy akár kezdők is használhassák, mégis egyéni igények szerint testreszabható, ahogy a felhasználó egyre tájékozottabbá válik a kereskedésben, illetve a szoftver használatában. A DealBook® 360 komoly szoftveres program, melyet kifejezetten az Önhöz hasonló felhasználók számára fejlesztettek ki – olyan kereskedőknek, akik a legújabb technológiai és kereskedési megoldásokat kívánják alkalmazni a pénzügyi piacok megközelítése során.

Használata közben tapasztalni fogja, hogy a DealBook® 360 jellemzői és előnyei mindenfajta kereskedési stílust képesek kiszolgálni — így egyénileg az Önét is.

DealBook 360

  1. Dashboard („Műszerfal”) – exkluzív, de egyszerű, egykattintásos kötjegy felület a kereskedéshez.
  2. A piaci mozgások figyelését és megbízások elhelyezését lehetővé tevő Quote Board („Ártábla”) eszköz.
  3. Vizuális alapú kereskedés közvetlenül a grafikonokból vagy a Quote Board eszközből.
  4. Megbízása módosításához csak át kell húznia pozícióját egy másik szintre.
  5. Ingyenes trendazonosító eszközök, technikai indikátorok és fejlett elemzésrajzolók.
  6. Ingyenes hírszolgáltatás a Dow Jones Newswirestől és RSS-feedek megjelenítése az RSS-képesség segítségével.

A DealBook® 360 előnyei

Teljesen testreszabható kereskedési felület, melyen keresztül igényeinek és stílusának megfelelően bonyolíthatja le ügyleteit.

Ingyenes, beépített valutakommentár és -elemzés vezető forrásoktól, valamint hozzáférés a rendelkezésre álló valamennyi előfizetéses szolgáltatáshoz, a kereskedési jelzéseket és előrejelzéseket is beleértve.

Hosszú és rövid távú trendkimutatás többféle grafikonos időkerettel, akár pillanatnyi, 30 perces, napi, heti vagy havi bontásban.

Fejlett kockázatkezelő eszközök, például automatikus Trailing Stop és Parent and Contingent megbízások alkalmazása, melyek fokozzák a kereskedési tőke védelmét.

Egyéni indikátorok beállítását, kereskedési stratégiák tesztelését és automatikus kereskedési rendszerek (ATS) létrehozását kínáló ingyenes Chart Studio® grafikonkészítő kiegészítő szoftver a Spot Forex kereskedéshez.

 

Függőleges fülek

Függőleges fülek

Függőleges fülek

Függőleges fülek