...filozófiájuk lényege, hogy nem elég megszerezni az ügyfeleket, hanem segíteni kell őket abban, hogy minél tovább tudjanak sikeresen kereskedni, hiszen a cég az így generált forgalomból él.

Maradjon naprakészen hírlevelünk segítségével!

Mi a CFD?

Mi a Különbözeti Szerződések (CFD-k) lényege?

A különbözeti szerződés (Contract for Differences, CFD) egy, az FSA által felhatalmazott és szabályozott kereskedővel kötött megállapodás valamely kereskedési eszköz nyitó és záró értéke közötti különbözetnek a CFD-k számával szorzott értéke beváltására. A CFD-k köthetők részvényre, tőzsdeindexre, kötvényre, kamatlábra, árucikkre vagy devizára mint mögöttes piacra.

  • Erősödő vagy gyengülő piacból származó nyereség
  • Sokféle piac
  • Alacsony tőkeigény – tőkeáttételes kereskedés
  • Versenyképes jutalékok és finanszírozási díjak
  • Angol részvények esetében nem kell bélyegilletéket fizetni
  • Rugalmas kereskedés
  • Teljes mértékben ingyenes, díjnyertes szoftver
  • Tőke-CFD-k esetében nincs lejárati idő a teljesítésre vagy kereskedésre vonatkozóan.
  • Vételi pozíciókra osztalékmódosító kölcsönök

Miért érdemes a Különbözeti Szerződéses (CFD) kereskedést választani?

Európa egyik gyorsan fejlődő kereskedési eszközeként a CFD-k nagyon egyszerű és viszonylag alacsony költségű, valamint a többihez képest rugalmasabb kereskedési lehetőséget kínálnak. Szinte bármely kereskedési stratégiához képesek alkalmazkodni, és jól kiegészíthetik a meglévő befektetési módokat.

Eredeti céljuk szerint a hagyományos részvénykereskedés mintáját követik, azonban ettől eltérő módon a CFD-k tulajdonosainak nem szükséges a valóságban is rendelkezniük az adott részvényekkel, azaz származtatott termékről van szó. Ilyen módon a befektető nagy haszonra tehet szert az árak ingadozásai során anélkül, hogy ehhez nagy mennyiségű tőkét kellene felhasználnia. A CFD-k ezenkívül jelentős előnyöket kínálnak az aktív kereskedők számára a többi kereskedési termékkel szemben. Így például mind az erősödő, mind a gyengülő piacokból hasznot húzhatnak, illetve akár 100:1 arányban is kiegészíthetik tőkéjüket.

A CFD-k tőkeáttétes termékek, ezért a velük való kereskedés nem minden befektető számára egyformán alkalmas. A CFD-kereskedés nagy tőkekockázattal jár, és előfordulhat, hogy Ön többet veszít, mint amennyi a kezdeti befektetése vagy hitelelhelyezése, illetve az időnként befizetendő különbözeti letét összege volt.
Csak akkor kezdjen spekulációs ügyletekbe, ha megengedheti magának, hogy veszítsen. Kérjük, alaposan gondolja át a tevékenységgel járó kockázatokat, és szükség esetén – még a tranzakciók elindítása előtt – kérje független szakértő tanácsát.

Függőleges fülek

Függőleges fülek

Függőleges fülek

Függőleges fülek